El CFPSLL inicia el curs acadèmic amb una taula rodona d’expertes del sector sanitari i un scape room

El Centre de Formació Professional Sant Llàtzer va encetar ahir el curs acadèmic del Grau Superior en Documentació i Administració Sanitàries amb la taula rodona “Necessitat de formació reglada pels professionals no sanitaris dels Centres Sanitaris”, on es va comptar amb la participació d’expertes del sector de la salut, com la a Sra. Núria Pagès, Directora de Gestió de Pacients i Atenció al Ciutadà, la Sra. Maribel Díaz, Responsable de la Unitat d’Atenció al Ciutadà i la Dra. Montserrat Ureña, Directora d’Atenció Primària, totes tres del Consorci Sanitari de Terrassa, -CST-.

La nota original del que seria una jornada propedèutica convencional, la va posar una sessió d’scape room mitjançant la qual, els alumnes van poder conèixer les instal·lacions del centre i com accedir a la seva informació acadèmica.

El CFPSLL, sota el paraigua de la Fundació per a la Docència Sant Llàtzer, obre aquest curs 2019/20 una nova línia de Cicles Formatius de Grau Superior dirigits al món sanitari. Tot i que es tracta d’un centre nou, comptarà amb el bagatge de l’EUIT -Escola d’Infermeria i Teràpia ocupacional de Terrassa-, que depèn de la mateixa fundació i que té una trajectòria centenària.

 

Recull de premsa:

MónTerrassa: Sant Llàtzer obre una línia de cicles formatius dirigits al món sanitari”