Presentació

Us presentem el Centre de Formació Professional Sant Llàtzer, és un nou centre privat, integrat a la Fundació Docència Sant Llàtzer (FDSL) conjuntament amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT).

La FDSL manté una forta voluntat de servei a la societat, vinculada per una banda a la història de Terrassa, desenvolupant accions socials i de salut i per altre vinculada a una experiència de més de 100 anys en la formació de professionals de la salut.

L’obertura del Centre de Formació Professional Sant Llàtzer, significa un pas més en el compromís de la FDSL amb la formació de professionals de la salut competents amb les necessitats de la societat actuals.

Mitjançant aquesta pàgina volem que ens conegueu i tingueu informació sobre la formació professional que oferim tant de Cicles de Grau Superior com de Formació Continuada per Tècnics de Grau Mig i de Grau Superior. La formació que us oferim està orientada a l’exercici professional i dissenyada per professionals formats en els àmbits docents que us presentem amb llarga experiència professional.

Estudiar al Centre de Formació Professional Sant Llàtzer us garanteix una atenció personalitzada durant la vostre formació, desenvolupar pràctiques en centres sanitaris, educatius i socials del territori. Així com també acompanyar-vos en la prospecció professional de futur i acadèmica cap a la universitat si així ho desitgeu.

El Centre de Formació Professional Sant Llàtzer, es troba a les instal·lacions de la Fundació Sant Llàtzer, compartint espais i serveis amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa al Carrer de la Riba 90 de Terrassa.

Desitjo que aquesta pàgina web esdevingui una eina útil i dinàmica per a tots vosaltres.

Montserrat Comellas i Oliva

Directora.