Biblioteca

La Biblioteca té un fons especialitzat pensat per donar suport a l’aprenentatge, la docència i la investigació.

 

Disposa de nombrosos recursos d’informació i serveis adreçats a la comunitat universitària (estudiants, professors, personal d’administració i serveis) i a la comunitat professional (ex-estudiants i tutors de la pràctica).

 

Actualment, la Biblioteca gaudeix d’una important i única col·lecció de documents relacionats amb les àrees d’estudi de la Fundació Docència Sant Llàtzer. Compta amb un ampli fons de llibres i revistes en paper, així com en format digital. També té materials audiovisuals i accés a bases de dades especialitzades en ciències de la salut.

 

A més, disposa d’un twitter oficial @EuitBiblioteca a través del qual els estudiants poden interactuar amb les publicacions del servei de biblioteca.

 

La Biblioteca ofereix serveis d’informació bibliogràfica i préstec als seus usuaris. Cada any es fan sessions de formació als nous estudiants per ajudar-los a conèixer tots els seus recursos i serveis. Els usuaris disposen de taules d’estudi individuals.


HORARI

  • De dilluns a dijous, de 8:00 a 20:30h.
  • Divendres de 9:00 a 20:00h.
  • Del 15 de juny fins al 15 de setembre (aproximadament) s’avança l’horari de tancament. A l’agost, per vacances de Nadal i de Setmana Santa, la biblioteca romandrà tancada.

PRÉSTEC

  • Per poder gaudir del servei de préstec de llibres i vídeos s’ha d’acreditar la condició d’estudiant, ex-estudiant, professor o personal d’administració i serveis de la FdSLL.